Robin Hood 2010

  • 6.3 4479 stemmen
  • 140 min
  • Actie Avontuur Drama
Trailer afspelen

Het legendarische verhaal over de ervaren boogschutter Robin Hood, die in dienst treedt bij het leger van koning Richard om tegen de Fransen te vechten. Na de dood van de koning vertrekt Robin naar Nottingham, een stad die lijdt onder de corruptie van een tirannieke schout en torenhoge belastingen. Daar valt hij voor de weduwe Lady Marian, die de identiteit en de motieven van deze kruisridder niet volledig vertrouwt. In de hoop de hand van Lady Marian te winnen en de stedelingen te redden, brengt Robin een bende bij elkaar die uitblinkt in dodelijke vechttrucs en levenslust. Samen vallen ze de rijke bovenklasse aan om het onrecht te herstellen...


Stream Robin Hood (2010) online in België

Wil je Robin Hood (2010) kijken? Is de film Robin Hood met Russell Crowe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Robin Hood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Robin Hood te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Robin Hood (2010) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Download Robin Hood (2010) Nederlandstalige ondertiteling
Robin.Hood 2010 Unrated DC 720p BluRay X264 AMIABLE Downloaden
Robin.Hood.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-ARROW Downloaden
Robin Hood 2010 R5 AC3 XViD - IMAGiNE Downloaden
Robin Hood R5 Retail BravoGEM Release2010 Downloaden
Robin.Hood.2010.UNRATED.PROPER.R5.XviD-LAP Downloaden
Robin.Hood.2010.R5.AC3.XViD-IMAGiNE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 mei 2010
  • Speelduur 140 minuten
  • Genres Actie, Avontuur & Drama
  • Productie budget $200,000,000
  • Opbrengst $321,669,741
  • Productiebedrijven Scott Free Productions, Imagine Entertainment & Relativity Media
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Robin hood, Archer, Sherwood forest, Knight, Historical fiction, Bow and arrow, Middle ages (476-1453), Medieval, King of england & 12th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Robin Hood (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Robin Hood (2010) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Robin Hood (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Robin Hood (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Robin Hood (2010) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Robin Hood (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Robin Hood (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Robin Hood (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Robin Hood (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Robin Hood (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Robin Hood (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Robin Hood (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Robin Hood (2010) met Russell Crowe kopen of huren op Apple TV in België.