Jan Fennell - The Dog Listener (2005) poster

Jan Fennell - The Dog Listener 2005

  • 89 min
  • Documentaire

Jan Fennell heeft haar leven gewijd aan het ontwikkelen van een uniek begrip van de hondenwereld en zijn instinctieve taal. Dit inzicht heeft haar in staat gesteld de barrière te overbruggen die de mens scheidt van zijn beste vriend. Haar talent heeft haar internationale bekendheid en de bijnaam 'The Dog Listener' opgeleverd. In deze film demonstreert Jan haar techniek en de uitzonderlijke resultaten die deze kan opleveren. Ze deelt haar geheimen en laat zien hoe het een veel effectiever en meelevender alternatief kan zijn voor de standaard gehoorzaamheidstraining. Deze eenvoudig te volgen aanpak omvat casuïstiek van probleemhonden.


Stream Jan Fennell - The Dog Listener (2005) online in België

Wil je Jan Fennell - The Dog Listener (2005) kijken? Is de film Jan Fennell - The Dog Listener met Jan Fennell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jan Fennell - The Dog Listener kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 december 2005
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Dog trainer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jan Fennell - The Dog Listener (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jan Fennell - The Dog Listener (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jan Fennell - The Dog Listener (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.