Marina 2013

  • 6.9 82 stemmen
  • 118 min
  • Romantiek Drama Muziek
Trailer afspelen

Italië 1948. De 10-jarige Rocco groeit op in een prachtig maar arm bergdorpje in Calabrië, tot zijn vader Salvatore op een dag beslist om op zoek te gaan naar een betere toekomst voor zijn gezin. Hij vertrekt naar het beloofde land, België, om daar op korte tijd veel geld te verdienen in de steenkoolmijnen, en dan naar zijn geboorteland terug te keren. Maar al vlug laat hij zijn gezin overkomen naar Waterschei, en zo wordt de jonge Rocco van de ene dag op de andere een migrant, met alle gevolgen van dien. De grauwe mijnstreek in Limburg, de ijzige winters, het racisme en de vreemde taal en cultuur zijn een domper op de levensvreugde van de kleine jongen. Rocco wil zijn zoals de andere kinderen en iemand worden en iets betekenen in het leven. Hij zoekt tegen de wil en overtuiging van zijn vader een uitweg via de muziek én de liefde, en volgt zijn hart en passie om een eigen droom te realiseren.


Stream Marina (2013) online in België

Wil je Marina (2013) kijken? Is de film Marina met Matteo Simoni te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Marina kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Marina (2013) streamen op Sooner & Telenet. Het is mogelijk om de film Marina te kopen op Sooner & Amazon Video. Marina (2013) is te huur op Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Marina (2013) gratis
  • Marina is beschikbaar op Sooner Sooner
  • Marina is beschikbaar op Telenet Telenet
Koop Marina (2013)
  • Marina kan je kopen op Sooner Sooner
  • Marina kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Marina (2013)
  • Marina kan je huren op Sooner Sooner
  • Marina kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Download Marina (2013) Nederlandstalige ondertiteling
Marina (2013) BRRip (xvid) NL Gespr. DMT Downloaden
Marina 2013 1080p Downloaden
Marina.2013.BDRip.x264-EXViD Downloaden
Marina 2013 1080p BluRay x264-VeDeTT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 6 november 2013
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Romantiek, Drama & Muziek
  • Productiebedrijven Eyeworks
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Biography.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Marina (2013) met Matteo Simoni is te streamen op Sooner & Telenet. Marina (2013) is te koop op Sooner & Amazon Video. Marina (2013) kan je in België huren op Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Marina (2013) streamen op Sooner & Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Marina (2013) is te koop op streamingdienst Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Marina (2013) huren op Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Marina (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Marina (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Marina (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Marina (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Marina (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Marina (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Marina (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Marina (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.