Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) poster

Jönssonligan & den svarta diamanten 1992

  • 5.1 42 stemmen
  • 104 min
  • Komedie Misdaad

Sickan, de leider van de criminele Jönsson-bende, wordt opgesloten in een psychiatrische inrichting, bijgewoond door dr. MA Busé, die bewondering heeft voor een handboek over misdaad dat Sickan heeft geschreven. Gechanteerd door de snode bankier Wall-Enberg, voeren Dr. Busé en Sickans partners Vanheden en Dynamite-Harry Sickans plan uit om de waardevolle Zwarte Diamant van de Romanovs uit het Nationaal Museum te stelen.


Stream Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) online in België

Wil je Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) kijken? Is de film Jönssonligan & den svarta diamanten met Ulf Brunnberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jönssonligan & den svarta diamanten kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 oktober 1992
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Komedie & Misdaad
  • Productiebedrijven Sandrews & Nordisk Tonefilm
  • Productielanden Sweden

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jönssonligan & den svarta diamanten (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.