Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) poster

Frank Boeijen - Live In Antwerpen 2004

  • 3.8 2 stemmen
  • 88 min
  • Muziek

Pure onversneden opwinding en betovering. Dat is het gepaste etiket voor het feest dat de Nijmeegse zanger samen met band, het 70-koppig orkest Il Novecento en een schare prominente gasten (o.a. Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Sarah Bettens en Stef Bos) op 10 en 11 oktober 2003 hield in een bomvol Antwerps Sportpaleis. Tracklist: 1. Ouverture 2. In mijn bloed 3. Hier komt de storm 4. Jazz in Barcelona 5. Kaap de goede hoop 6. Een vriend zien huilen 7. Tijd 8. Schaduw van de liefde 9. Avond (met Boudewijn de Groot) 10. Zonder woorden 11. Zeg me dat het niet zo is 12. Twee mannen zo stil (met Stef Bos) 13. Koud in mijn hart 14. De ontmoeting 15. Zwart Wit 16. De verzoening 17. Kan er niets aan doen (met Sarah Bettens) 18. Suzanne (met Yasmine) 19. Kronenburg park (met Marco Borsato)


Stream Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) online in België

Wil je Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) kijken? Is de film Frank Boeijen - Live In Antwerpen met Frank Boeijen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Frank Boeijen - Live In Antwerpen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 29 februari 2004
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven V2 Records
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Frank Boeijen - Live In Antwerpen (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.