Snacken (2004) poster

Snacken 2004

  • 9 1 stemmen
  • 40 min
  • TV Film Drama

Hoe handhaaf je je op een feest waar je met heel verkeerde verwachtingen naartoe bent gegaan? Als het een feest vol chic verklede volwassenen blijkt te zijn in plaats van een Amerikaans verkleedpartijtje, zoals je broer je voorspiegelde? Sanne en Clarissa maken het mee. Sanne werkt als caissière in een supermarkt. Op een dag heeft ze een behulpzame jongen aan de kassa. Ze kijkt hem nog even na. `s Avonds gaat Sanne met haar vriendin Clarissa naar een feest in de stad. Bij aankomst blijken ze veruit de jongsten te zijn en volledig verkeerd gekleed. Sanne vindt toch, in tegenstelling tot Clarissa, aansluiting op het feest. Als ze na het feest gaan snacken in een snackbar, lopen ze de jongen tegen het lijf, die Sanne eerder die dag in de supermarkt ontmoette. Sanne is het feest op slag vergeten.


Stream Snacken (2004) online in België

Wil je Snacken (2004) kijken? Is de film Snacken met Sallie Harmsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Snacken kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 september 2004
  • Speelduur 40 minuten
  • Genres TV Film & Drama
  • Productiebedrijven Motel Films, NPS, VARA & VPRO
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Snacken (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Snacken (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Snacken (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Snacken (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Snacken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Snacken (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.