Zwijnen (2004) poster

Zwijnen 2004

  • 8 1 stemmen
  • 40 min
  • Drama Thriller

Vijf pubers, twee jongens en drie meisjes, sluipen op een zwoele zomeravond het zomerkamp uit. Ze stelen een auto en komend joyridend in een bos terecht waar plotseling een wild zwijn in de koplampen verschijnt. Even later ligt het dier kermend voor de auto. Anne, de stoerste en meest onberekenbare van het stel, snijdt de keel van het dier door om het uit zijn lijden te verlossen. Daarna veranderen de onschuldige stoeipartijen en verliefdheden tussen de vijf in jaloezie en onderlinge afrekeningen. De spelletjes worden ernst. Waar eerst niemand de ander durft aan te kijken om niet verliefd te lijken, kijken ze elkaar nu alleen nog maar ziedend in de ogen. De een doet er het zwijgen toe, de ander kan alleen nog maar schreeuwen. Maar wat ze echt tegen elkaar willen zeggen, blijft verzwegen. Zoals ze vanaf dat moment nog wel vaker zullen doen.


Stream Zwijnen (2004) online in België

Wil je Zwijnen (2004) kijken? Is de film Zwijnen met Lore Dijkman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Zwijnen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 september 2004
  • Speelduur 40 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Zwijnen (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Zwijnen (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Zwijnen (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Zwijnen (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Zwijnen (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Zwijnen (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.