Shakedown: Return of the Sontarans (1994) poster

Shakedown: Return of the Sontarans 1994

  • 6.2 3 stemmen
  • 55 min
  • Sciencefiction Actie Thriller

Het ruimtezonnejacht Tiger Moth, onder leiding van de no-nonsense kapitein Lisa Deranne, is op een cruise en neemt een aantal rijke buitenbeentjes mee op een reis door de ruimte. Helaas hebben ze tijdens hun reizen een verstekeling uitgekozen, een vormveranderende Rutan, een ras dat sinds het begin der tijden in oorlog is met een ander ras, de Sontarans. De Rutan heeft belangrijk nieuws over de oorlog en de Sontarans, en als ze het nieuws horen, vallen ze de Tiger Moth aan en nemen deze over. De Rutan verstopt zich tussen de bemanning en een voor een worden de Sontarans en de menselijke bemanning vermoord door de Rutan. De Sontarans zijn van plan al het leven op de Tiger Moth te vernietigen. Kan Lisa erachter komen wie de Rutan is voordat de Sontarans haar schip en haar leven vernietigen?


Stream Shakedown: Return of the Sontarans (1994) online in België

Wil je Shakedown: Return of the Sontarans (1994) kijken? Is de film Shakedown: Return of the Sontarans met Jan Chappell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Shakedown: Return of the Sontarans kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 december 1994
  • Speelduur 55 minuten
  • Genres Sciencefiction, Actie & Thriller
  • Productiebedrijven Dreamwatch Media
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Shakedown: Return of the Sontarans (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Shakedown: Return of the Sontarans (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Shakedown: Return of the Sontarans (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.