Hacks (1997) poster

Hacks 1997

  • 4.8 2 stemmen
  • 73 min
  • Documentaire

In HACKS onderzoekt de Oostenrijkse multimediakunstenaar Christine Bader wie de computerhacker is en wat hem of haar beweegt. Is de hacker een Robin Hood in cyberspace of een anarchistische agitator? Bader spreekt met Nederlandse, Duitse en Amerikaanse communicatiefreaks die zich bezighouden met allerlei netwerkvraagstukken, zoals het internet toegankelijk maken voor individuele personen (Felipe Rodriguez, oprichter van internetprovider Xs4all), het creëren van een ontmoetingsplek in cyberspace, of het ontwerpen van een ultramodern communicatienetwerk op een 'multimedia kunstschip'. ‘Hackers hebben geen last van technische, financiële of organisatorische problemen, ze willen gewoon dingen doen’, denkt Rodriguez. Dat de technologische middelen ‘gewoon om dingen te doen’ inmiddels vrij beschikbaar zijn, blijkt uit de talloze computerinitiatieven die in HACKS voorbij zoeven.


Stream Hacks (1997) online in België

Wil je Hacks (1997) kijken? Is de film Hacks te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hacks kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 januari 1997
  • Speelduur 73 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Hacker & Hacking.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hacks (1997) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hacks (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hacks (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hacks (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hacks (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hacks (1997) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.