Afscheid van de maan (2014) poster

Afscheid van de maan 2014

  • 7.7 3 stemmen
  • 94 min
  • Drama

Het is de warme zomer van 1972, de periode waarin de Amerikanen hun laatste maanmissie lanceren. Een tijd ook van broekpakken en hallucinerend behang. Op de achtste verdieping van een Nederlandse nieuwbouwflat woont de twaalfjarige Duch met zijn vader, moeder en zusje. Zijn hobby’s zijn de ruimtevaart en Mary, de knappe buurvrouw. Duchs vader kijkt liever naar de buurvrouw die net twee deuren verderop is komen wonen. Haar komst doet de bewoners kennismaken met de vrije seksuele moraal die tot dan toe aan de achtste verdieping voorbij was gegaan, maar dat is duidelijk niet tot ieders genoegen.


Stream Afscheid van de maan (2014) online in België

Wil je Afscheid van de maan (2014) kijken? Is de film Afscheid van de maan met Marcel Hensema te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Afscheid van de maan kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Afscheid van de maan te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Afscheid van de maan (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Afscheid van de maan (2014)
  • Afscheid van de maan kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Afscheid van de maan kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
Huur Afscheid van de maan (2014)
  • Afscheid van de maan kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Afscheid van de maan kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 29 januari 2014
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Column Productions
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Afscheid van de maan (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Afscheid van de maan (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Afscheid van de maan (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Afscheid van de maan (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Afscheid van de maan (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Afscheid van de maan (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Afscheid van de maan (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Afscheid van de maan (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Afscheid van de maan (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Afscheid van de maan (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Afscheid van de maan (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Afscheid van de maan (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Afscheid van de maan (2014) met Marcel Hensema kopen of huren op Apple TV in België.