Co je vám, doktore? (1985) poster

Co je vám, doktore? 1985

  • 6 5 stemmen
  • 79 min
  • Komedie Drama

De niet-heroïsche held van het verhaal, de veertigjarige Godfather Burda, is een eeuwige idealist die ontevreden is over de manier waarop hij leeft. Het huwelijk is niets waard, zijn vrouw leeft volledig in de gevangenschap van computers en heeft zelfs geen begrip voor zijn recessiegrappen. Het leven in de grote stad irriteert hem letterlijk en figuurlijk, hij verlangt naar zijn geboortebos in de pure natuur. Hij wil zijn levensvreugde elders vinden dan in de technische vooruitgang, en het uiten van deze mening zal hem zelfs een paar welgemikte klappen opleveren. En zo komt de opstand – tegen alles en iedereen. Bovendien raakt een jong en charmant meisje, Terezka, die dezelfde opvattingen heeft als hij, ook betrokken bij zijn reis. En zo belandt Burda in de bergen met een mobiele tandartspraktijk en een meisje dat alleen maar bij hem wil wonen. Het lijkt erop dat de idylle kan beginnen. Maar...


Stream Co je vám, doktore? (1985) online in België

Wil je Co je vám, doktore? (1985) kijken? Is de film Co je vám, doktore? met Zdeněk Svěrák te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Co je vám, doktore? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 juli 1985
  • Speelduur 79 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Filmové studio Barrandov
  • Productielanden Czechoslovakia

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Co je vám, doktore? (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Co je vám, doktore? (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Co je vám, doktore? (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Co je vám, doktore? (1985) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.