A Bit of Bad Luck (2014) poster

A Bit of Bad Luck 2014

  • 4.8 8 stemmen
  • 86 min
  • Komedie Thriller Drama

Brooks Caldwell, Een erudiete en knappe advocaat, lijkt het allemaal te hebben: rijkdom, sociale status en een roodgloeiende carrière. Zijn succes is in werkelijkheid een product van zijn huwelijk met zijn mooie, socialite vrouw, Amanda, een rijke erfgename. In tegenstelling tot de meesten, wie tevreden zou zijn om te genieten van een leven van luxe en voorrechten, blijft Brooks alles riskeren door buitenechtelijke affaires te hebben. Brooks' flirten, Naast het vernederen van Amanda, heeft het haar ook tot het punt van een zenuwinzinking gebracht.Amanda is over de rand geduwd en orkestreert een uitgebreid plan om haar man ten val te brengen. Wanneer Brooks een weekendje gaat ravotten met zijn nieuwste aanwinst , vervalt zijn leven snel in een bizarre, nachtmerrieachtige neerwaartse spiraal.


Stream A Bit of Bad Luck (2014) online in België

Wil je A Bit of Bad Luck (2014) kijken? Is de film A Bit of Bad Luck met Cary Elwes te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Bit of Bad Luck kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 17 april 2014
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Komedie, Thriller & Drama
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Bit of Bad Luck (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Bit of Bad Luck (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Bit of Bad Luck (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Bit of Bad Luck (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.