Im Schatten des Karakorum (1955) poster

Im Schatten des Karakorum 1955

  • 87 min
  • Documentaire

In 1954 vertrok een Duits-Oostenrijkse expeditie onder leiding van Mathias Rebitsch naar het moeilijk toegankelijke Karakoram-gebergte, geografisch ten noorden van de Himalaya. Ze komen de Hunza's tegen, een volk dat in de gelijknamige vallei woont en gelooft dat ze afstammen van de soldaten van Alexander de Grote. De documentaire geeft indrukken weer van het arme leven van de Hunza's, de oogst, een rechtszitting, festivals en het dagelijkse schoolleven van de kinderen. Ten slotte vertrekt de expeditie weer en zet haar hoofdkamp op op de morenerand van een gletsjer, waar ze de gletsjer en het magnetisch veld van de aarde meten. Ten slotte vertrokken enkele mannen uit de onderzoeksgemeenschap naar een sub piek van Batura.


Stream Im Schatten des Karakorum (1955) online in België

Wil je Im Schatten des Karakorum (1955) kijken? Is de film Im Schatten des Karakorum met Ernst Fritz Fürbringer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Im Schatten des Karakorum kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 augustus 1955
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Eugen Schuhmacher Produktion
  • Productielanden Austria & Germany
  • Trefwoorden Mountaineer, Pakistan, Mountaineering, Karakoram, People, Valley, Mountains & Mountain film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Im Schatten des Karakorum (1955) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Im Schatten des Karakorum (1955) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Im Schatten des Karakorum (1955) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Im Schatten des Karakorum (1955) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.