Lava Land - Glowing Hawaii 2013

  • Documentaire
Trailer afspelen

Hawaii, met zijn tropische regenwouden en diverse koraalriffen, is een spectaculair natuurlijk paradijs voor reizigers, surfers en alle fans van adembenemende zandstranden en weelderige groene bergen. Maar het leven op de Amerikaanse eilandenketen heeft ook een gevaarlijke kant: permanent actieve vulkanen, lavagrotten en zelfs brandende lava stroomt de zee in! Hier zie je zwarte rook opstijgen, het gloeiend hete magma de lucht in spuiten en voelen hoe de aarde trilt. Gelegen op de Pacifische plaat is ongebruikelijk voor vulkanen, Hawaii is dus voor onderzoekers een fascinerende bestemming. Bij Kilauea, de meest actieve vulkaan op aarde, moeten de inwoners in voortdurend gevaar leven dat door de eeuwen heen het hoofd is geboden. Lava Land - Glowing Hawaii neemt je mee in de wereld van onderzoekers en bewoners op Big Island, het grootste eiland van Hawaï.


Stream Lava Land - Glowing Hawaii (2013) online in België

Wil je Lava Land - Glowing Hawaii (2013) kijken? Is de film Lava Land - Glowing Hawaii met Simon Russell Beale te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lava Land - Glowing Hawaii kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 25 november 2013
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Electric Sky Productions
  • Trefwoorden Lava, Vulkan, Hawaii & Volcano.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lava Land - Glowing Hawaii (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lava Land - Glowing Hawaii (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lava Land - Glowing Hawaii (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.