The Voyagers (2010) poster

The Voyagers 2010

  • 4 1 stemmen
  • 17 min
  • Documentaire

In de zomer van 1977 stuurde NASA Voyager 1 en Voyager 2 op een epische reis naar de interstellaire ruimte. Samen en alleen zullen ze reizen tot het einde van het universum. Elk ruimtevaartuig heeft een gouden platenalbum aan boord, een enorme compilatie van beelden en geluiden die het beste van de planeet Aarde belichamen. Volgens Carl Sagan 'zal het ruimtevaartuig alleen worden aangetroffen en zal het record alleen worden gespeeld als er geavanceerde ruimtevarende beschavingen in de interstellaire ruimte zijn. Maar de lancering van deze fles in de kosmische oceaan zegt iets heel hoopvols over het leven op deze planeet.' Terwijl hij aan de gouden plaat werkte, ontmoette Sagan zijn toekomstige vrouw Annie Druyan en werd hij smoorverliefd. De plaat werd hun liefdesbrief aan de mensheid en aan elkaar. In de zomer van 2010 begon ik aan mijn eigen hoopvolle reis naar het onbekende. Deze film is een liefdesbrief aan mijn medereiziger. - Penny Laan


Stream The Voyagers (2010) online in België

Wil je The Voyagers (2010) kijken? Is de film The Voyagers te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Voyagers kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 25 september 2010
  • Speelduur 17 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Nasa & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Voyagers (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Voyagers (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Voyagers (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Voyagers (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Voyagers (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Voyagers (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.