Art City 1 Making It in Manhattan (1996) poster

Art City 1 Making It in Manhattan 1996

  • 58 min
  • Documentaire

In tegenstelling tot welke kunstfilm dan ook die je ooit hebt gezien, is Making it in Manhattan geïnformeerd 'entertainment' over de mensen die hedendaagse kunst maken. Kunstenaars, verzamelaars en handelaren brengen de kunsthoofdstad van de wereld, New York, tot leven terwijl deze zich in de 21e eeuw stort. De film presenteert een dwarsdoorsnede van kunstenaars en bespreekt inspiratie, esthetiek en de betekenis van succes. Met Louise Bourgeois, Brice Marden, Chuck Close, Neil Jenney, Elizabeth Murray, Ashley Bickerton, Gary Simmons, Ursula von Rydingsvard, Rirkrit Tiravanija, St. Clair Cemin, Ivan Karp, Jay Gorney, Matthew Marks, Jerry Saltz, Herb & Dorothy Vogel , en anderen. Van abstractie tot figuratie, van installatie tot conceptuele kunst, van de privacy van de dokterspraktijk tot de chique galerieopening: Making it in Manhattan legt de realiteit van een bijzondere wereld vast. Muziek van Tom Waits, Don Braden Ryuichi Sakamoto, George van Eps, Piero Umiliani met Chet Baker.


Stream Art City 1 Making It in Manhattan (1996) online in België

Wil je Art City 1 Making It in Manhattan (1996) kijken? Is de film Art City 1 Making It in Manhattan met Emma Amos te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Art City 1 Making It in Manhattan kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 januari 1996
  • Speelduur 58 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Twelve Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Art.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Art City 1 Making It in Manhattan (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Art City 1 Making It in Manhattan (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Art City 1 Making It in Manhattan (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.