Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) poster

Gary Burton - Piazzolla Reunion 2009

  • 5 1 stemmen
  • 58 min
  • Muziek

Hoewel geproduceerd en uitgebracht in 1987, vormde het jazzalbum getiteld The New Tango een nieuw stilistisch terrein door de samenwerking van de twee makers, meestervibrafonist Gary Burton en wijlen tango-expert Astor Piazzolla.Het album slaagde erin de improvisaties van de traditionele jazz en de melancholische ondertonen van de traditionele tango te kruisbestuiven; Er ontstond een bijna volledig ongekende formatie. De film in deze specifieke versie is bedoeld om de adembenemende uitstraling van die originele Burton-reünie na te bootsen met een aantal muzikanten van de originele Piazzolla-band, waaronder pianist Pablo Ziegler, gitarist Ricardo Lew en contrabassist Hector Console. De muziek die hier wordt uitgevoerd is eigenlijk een herinterpretatie van nummers van het originele album, waaronder 'Invierno Porteño', 'La Muerte del Angel' en 'Michelangelo 70'.


Stream Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) online in België

Wil je Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) kijken? Is de film Gary Burton - Piazzolla Reunion met Gary Burton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gary Burton - Piazzolla Reunion kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 26 mei 2009
  • Speelduur 58 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Music Brokers Arg
  • Productielanden Argentina

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gary Burton - Piazzolla Reunion (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.