Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) poster

Rock Hudson - Schöner fremder Mann 2010

  • 5 6 stemmen
  • 96 min
  • Documentaire

Rock Hudson was een viriele schermidool die het toonbeeld was van strakke mannelijkheid. Hij was een van de eerste Hollywood-beroemdheden die stierf aan het verworven immunodeficiëntiesyndroom, waardoor het dodelijke virus een beroemd gezicht kreeg te midden van de Amerikaanse AIDS-paranoia van 1985. 2010 is niet alleen de 25e verjaardag van zijn overlijden, maar zou ook zijn 85e verjaardag zijn geweest. De film onderzoekt de vele filmrollen die Rock Hudson speelde, tegenover de meer intieme en besloten wereld van Roy Fitzgerald.


Stream Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) online in België

Wil je Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) kijken? Is de film Rock Hudson - Schöner fremder Mann met Rock Hudson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rock Hudson - Schöner fremder Mann kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 13 februari 2010
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven YLE, Florianfilm, ORF & ARTE GEIE
  • Productielanden Austria, Finland, France & Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rock Hudson - Schöner fremder Mann (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.