Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) poster

Bosch: Presidente en la frontera imperial 2009

  • 6 6 stemmen
  • 94 min
  • Documentaire

De documentaire presenteert de belangrijkste politieke en sociale gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens het bestuur van de constitutionele regering met steun van de bevolking, onder leiding van Juan Bosch, in de Dominicaanse Republiek, gedurende de eerste zeven maanden van het jaar 1963. De militaire staatsgreep die de regering van Bosch omverwierp, het buitenlands beleid van de Amerikaanse president John Kennedy en de relatie van de Verenigde Staten met leden van het leger die regimes in heel Latijns-Amerika omver wierpen, zijn onderwerpen die een groot deel van deze documentaire beslaan, volledig gemaakt met originele beelden en geluiden uit die tijd.


Stream Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) online in België

Wil je Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) kijken? Is de film Bosch: Presidente en la frontera imperial te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bosch: Presidente en la frontera imperial kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 8 april 2009
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden Dominican Republic

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bosch: Presidente en la frontera imperial (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.