Contrafábula de una niña disecada (2013) poster

Contrafábula de una niña disecada 2013

  • 10 1 stemmen
  • 25 min

Korte film: Gizella wordt vandaag 15; ze wordt een vrouw. Haar strenge en burgerlijke ouders hebben een chique etentje georganiseerd om dit met hun beste vrienden te vieren. Aan het einde van het evenement zal Gizella een toespraak moeten houden, maar alles wordt ingewikkeld als ze ontdekt dat er een klein plantje in haar mond begint te groeien. Gizella moet haar geheim verbergen om haar ouders te behoeden voor de schaamte, maar dit betekent dat ze tegen haar eigen natuur ingaat.


Stream Contrafábula de una niña disecada (2013) online in België

Wil je Contrafábula de una niña disecada (2013) kijken? Is de film Contrafábula de una niña disecada te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Contrafábula de una niña disecada kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 mei 2013
  • Speelduur 25 minuten
  • Productiebedrijven Centro de Capacitación Cinematográfica (CCC)
  • Productielanden Mexico

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Contrafábula de una niña disecada (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Contrafábula de una niña disecada (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Contrafábula de una niña disecada (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Contrafábula de una niña disecada (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.