Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) poster

Paul de Leeuw: Poephoofd 2014

  • 10 1 stemmen
  • 111 min
  • Komedie

Een man van 50 overdenkt zijn leven en telt zijn zegeningen maar is zich daardoor bewust van alle momenten dat het mis had kunnen gaan. ‘Poephoofd’ is de theatervoorstelling van Paul de Leeuw waarmee hij na bijna 20 jaar terugkeerde in het theater. En met succes! Onderwerpen als Planeth Earth, His Greatest Hits, ober zijn bij Van Der Valk, de bonuskaart, het achterkamertjesgevoel en de geboorte van zijn premature zoon zorgen voor een avond tranen met tuiten van het lachen en huilen. Bovendien is er een extra DVD bijgevoegd met de bijzondere documentaire De Entertainer. Paul de Leeuw is gevolgd door een cameraploeg in een enerverend jaar van twijfel, emotie en wederopstanding met nieuwe televisieplannen, een autobiografisch kookboek en de opnamen voor een nieuwe cd. Achter de coulissen wordt duidelijk de man is achter de entertainer en hoe eenzaamheid en euforie elkaar opvolgen.


Stream Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) online in België

Wil je Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) kijken? Is de film Paul de Leeuw: Poephoofd met Paul de Leeuw te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Paul de Leeuw: Poephoofd kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Maandag 3 februari 2014
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Paul de Leeuw: Poephoofd (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.