I nostri ragazzi (2014) poster

I nostri ragazzi 2014

Vrije Italiaanse bewerking van succesroman Het Diner. Op papier hebben broers Paolo en Massimo een prachtig leven, maar waarom is er dan altijd spanning aan tafel? En wat hebben hun tienerzoon en tienerdochter op hun kerfstok?

  • 6.3 128 stemmen
  • 90 min
  • Drama

Paolo is kinderarts in een druk ziekenhuis in Rome. Zijn vrouw Clara is gids bij het Ara Pacis Museum en samen hebben ze een 16 jarige zoon Michele. Paolo’s broer is advocaat met een drukke praktijk en heeft een leuke tienerdochter Benedetta in dezelfde leeftijd als Michele. Op het oog hebben beide families alles, maar ondanks hun comfortabele leven zijn er spanningen aan de oppervlak. Over het regelmatige diner wat ze met elkaar hebben in steeds weer hetzelfde restaurant. Over de arrogantie van Paolo en zijn succesvolle praktijk of over Clara en haar ziekelijke bezorgdheid om Michele. Maar dan worden de vier ouders geconfronteerd met een uitzending op TV van beelden van een mishandeling en dood van een zwerfster. De gevolgen voor beider families zijn desastreus.


Stream I nostri ragazzi (2014) online in België

Wil je I nostri ragazzi (2014) kijken? Is de film I nostri ragazzi met Alessandro Gassmann te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je I nostri ragazzi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download I nostri ragazzi (2014) Nederlandstalige ondertiteling
I.Nostri.Ragazzi.2014.iTALiAN.BRRip.XviD.BLUWORLD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 september 2014
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Rodeo Drive & RAI Cinema
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je I nostri ragazzi (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film I nostri ragazzi (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film I nostri ragazzi (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. I nostri ragazzi (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.