The Odd Angry Shot 1979

  • 6.1 25 stemmen
  • 92 min
  • Oorlog Actie Komedie
Trailer afspelen

Net na zijn 21ste verjaardag gaat Bill in Vietnam vechten als lid van de Australische strijdkrachten. Hij zit in de Special Air Services, een professionele elite-eenheid die neerkijkt op de 'Nashos', de soldaten met dienstplicht. Bill zijn beste vriend is de joviale, oudere Harry, een innemende cynicus. De rest van 'de bende' zijn Rogers, Dawson, Scott en later ook Bung, allen jonge mannen die echt geloven dat zij voor hun vaderland vechten. Het dagelijkse leven in het kamp bestaat uit regen, bier, kaarten en slecht eten, enkel onderbroken door de sporadische opwinding van terreur tijdens de junglepatrouilles. Hun geluk begint echter te dalen naarmate hun 'tour' vordert en dit na een reeks van schermutselingen met de vijand. Naarmate het aantal slachtoffers in eigen rangen stijgt, telt Bill de dagen af tot hij terug naar huis kan.


Stream The Odd Angry Shot (1979) online in België

Wil je The Odd Angry Shot (1979) kijken? Is de film The Odd Angry Shot met Graham Kennedy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Odd Angry Shot kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 maart 1979
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Oorlog, Actie & Komedie
  • Productie budget $600,000
  • Productiebedrijven New South Wales Film Corp., Australian Film Commission & Samson Productions Pty. Ltd.
  • Productielanden Australia
  • Trefwoorden Australia, Vietnam war, Helicopter, Prostitute, Based on novel or book, Brothel, Jungle, Soldier, Jungle warfare & Military.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Odd Angry Shot (1979) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Odd Angry Shot (1979) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Odd Angry Shot (1979) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Odd Angry Shot (1979) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.