The Knife That Killed Me 2014

  • 6.8 2 stemmen
  • 101 min
  • Drama
Trailer afspelen

Een reis door de herinneringen van tiener Paul Varderman terwijl hij nadenkt over de gebeurtenissen die leidden tot het fatale moment dat zijn leven werd afgebroken. Paul verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'The Freaks', een groep aan de rand van het schoolleven, zij die er niet bij passen: scene kids, emo kids, indie kids. Buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van Roth, de gestoorde en manipulatieve pestkop van de school. Wanneer Paul een bericht van Roth overbrengt aan de leider van een bende op een rivaliserende school, ontstaat er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.


Stream The Knife That Killed Me (2014) online in België

Wil je The Knife That Killed Me (2014) kijken? Is de film The Knife That Killed Me met Jack McMullen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Knife That Killed Me kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 oktober 2014
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $5,000,000
  • Productiebedrijven Gloucester Place Films, Green Screen Productions, International Pictures Three & Premiere Picture
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Knife That Killed Me (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Knife That Killed Me (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Knife That Killed Me (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Knife That Killed Me (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.