Polonaise (2002) poster

Polonaise 2002

Polonaise

  • 6 1 stemmen
  • 82 min
  • Drama Komedie

In de telefilm 'Polonaise' zijn files uitgegroeid tot een fenomeen waarin filecallgirls, -kappers of -fotografen het eindeloze wachten veraangenamen. De film volgt een aantal mensen in een file op de A5. Centraal staat een nerveuze Pool in een dure Saab Cabrio die door de politie wordt gezocht. Een rode Panda vervoert de hoogzwangere Hilde en haar cynische zus. Hilde is ongerust omdat ze haar vriend na een ruzie niet meer heeft gezien. In een oude Saab bekvecht een jong echtpaar. Zij is een 'yuppenkut' die haar huwelijk voor een parkeervergunning op het spel zet en haar blowende ega zat is. Charlie de platenplugger, rijdt in de auto van zijn zoon. Hij houdt van files omdat hij daar ongestoord zijn zaakjes kan afhandelen en zijn stille liefde, de filecallgirl Nena, kan ontmoeten. Terwijl de personages steeds meer met elkaar en zichzelf worden geconfronteerd lopen de spanningen hoger op. Een radiopiraat babbelt de verhaallijnen aan elkaar.


Stream Polonaise (2002) online in België

Wil je Polonaise (2002) kijken? Is de film Polonaise met Nadja Hüpscher te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Polonaise kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 11 maart 2002
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven SNG Film (Studio Nieuwe Gronden)
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Polonaise (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Polonaise (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Polonaise (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Polonaise (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Polonaise (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Polonaise (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.