Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) poster

Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen 1998

  • 4 2 stemmen
  • 93 min
  • Komedie

Elisabeth, Molly en Maria zijn drie vrienden die niet méér van elkaar kunnen verschillen: de elegante Elisabeth, die al jaren getrouwd is met de veel oudere Charles, is het prototype van de perfecte powervrouw - totdat haar ordelijke leven uit de hand loopt door de charismatische rokkenjager Vince. De lieve en gemoedelijke Molly, huisvrouw en moeder van drie kinderen, heeft genoeg van haar ontrouwe en vulgaire echtgenoot. Maria, die een bescheiden achtergrond heeft, heeft haar erotische charisma altijd winstgevend weten te gebruiken, maar haar derde huwelijk blijkt een valstrik. Als ze zich terugtrekt, zal ze volgens het huwelijkscontract niets meer overhouden. Wat ze allemaal gemeen hebben is het dringende verlangen om zichzelf te bevrijden. Maar ‘echtscheiding is weerzinwekkend’, zegt Molly, en dus kiezen ze voor het weduwschap.


Stream Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) online in België

Wil je Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) kijken? Is de film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen met Ornella Muti te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 januari 1998
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Widows – Erst die Ehe, dann das Vergnügen (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.