Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) poster

Union Pacific Turbines of the Wasatch 1992

  • 60 min
  • Documentaire

In de tien jaar dat ze in gebruik waren, kregen de elektrische gasturbinelocomotieven uit de 8500-serie van Union Pacific twee bijnamen: UP noemde ze om voor de hand liggende redenen de 'Supervloot', aangezien het de grootste en krachtigste locomotieven waren die ooit door de spoorwegen waren gebruikt. Dertig van deze door GE gebouwde reuzen werden tussen 1958 en 1961 aan de UP geleverd. Ze werden voornamelijk gebruikt tussen Ogden, Utah en Green River, Wyoming, waar de zware hellingen van de Wasatch Mountains de sterkste kracht van UP vereisten. Deze monsters konden tot 16.000 kilometer ver reizen. per maand met zware gemengde goederen- en kolentreinen. De 8500-serie bestond uit permanent gekoppelde zesassige eenheden die op CC-vrachtwagens reden, en hun aandrijfmotor was de krachtigste die ooit in een locomotief werd gebruikt. Het bedrijfsgewicht van de A- en B-eenheden samen bedroeg bijna 850.000 pond, maar toch konden ze snelheden tot 120 km/u bereiken!


Stream Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) online in België

Wil je Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) kijken? Is de film Union Pacific Turbines of the Wasatch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Union Pacific Turbines of the Wasatch kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 december 1992
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Pentrex
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Freight train & Trainspotting.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Union Pacific Turbines of the Wasatch (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.