Spud 3: Learning to Fly 2014

  • 6.1 25 stemmen
  • 89 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Spud Milton vervolgt de ongemakkelijke tocht naar volwassenheid. Hij leert één van de belangrijkste levenslessen: als je met vrouwen omgaat, is niets wat het lijkt. "Ik ben praktisch een man op de meeste gebieden," schrijft Spud vol vertrouwen op zijn zestiende verjaardag. Het is 1992 en in Zuid-Afrika hangt radicale verandering in de lucht. Spud hoopt op een soepele overgang als hij terugkeert naar zijn kostschool. Hij komt echter tot de ontdekking dat zijn aartsvijand terug is om hem te pesten, en dat een praatgrage Malawiër in zijn kamer is komen wonen. Spud probeert Shakespeare onder de knie te krijgen, worstelt met God en de kracht van negatief denken, en ontwikkelt een aversie voor gebakken vis na een schokkende ontdekking over zijn oma, Wombat.


Stream Spud 3: Learning to Fly (2014) online in België

Wil je Spud 3: Learning to Fly (2014) kijken? Is de film Spud 3: Learning to Fly met Troye Sivan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Spud 3: Learning to Fly kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 16 december 2014
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Rogue Star Films
  • Productielanden South Africa
  • Trefwoorden Adolescence & Sexual awakening.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Spud 3: Learning to Fly (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Spud 3: Learning to Fly (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Spud 3: Learning to Fly (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Spud 3: Learning to Fly (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.