Zeit der Zimmerbrände (2014) poster

Zeit der Zimmerbrände 2014

  • 5 3 stemmen
  • Komedie Drama TV Film

Na 15 jaar als coach van een ijshockeyteam uit de middenklasse in Canada heeft Harry Zoppke zijn beste tijd gehad. Zonder baan of gezin keert hij terug naar zijn geboorteplaats Freiburg. Terwijl hij werk zoekt bij zijn oude club, EHC Freiburg, ontmoet hij Benjamin “Benny” Hinz, die hij vóór zijn verblijf in Canada had opgeleid. Benny heeft inmiddels iets bereikt als fabrikant van moppenartikelen. Maar ondanks zijn rijkdom wordt Benny, die zonder vader opgroeide, altijd geplaagd door onzekerheid over de identiteit van zijn vader. Als Benny ontdekt dat Harry net als hij linkshandig is en dezelfde allergieën heeft, is hij ervan overtuigd dat Harry de langverwachte biologische vader moet zijn. Hij is op zijn beurt totaal verrast en mist uiteindelijk het juiste moment om het misverstand aan Benny uit te leggen. In plaats daarvan geniet Harry er al snel van om een ​​zoon te hebben en niet langer alleen te zijn.


Stream Zeit der Zimmerbrände (2014) online in België

Wil je Zeit der Zimmerbrände (2014) kijken? Is de film Zeit der Zimmerbrände met Uwe Ochsenknecht te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Zeit der Zimmerbrände kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 december 2014
  • Genres Komedie, Drama & TV Film
  • Productiebedrijven ARD
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Zeit der Zimmerbrände (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Zeit der Zimmerbrände (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Zeit der Zimmerbrände (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Zeit der Zimmerbrände (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.