Imperfect Harmony (2014) poster

Imperfect Harmony 2014

  • 76 min
  • Documentaire

Imperfect Harmony van Carmen Cobos is een documentaire over muzikale controle, belicht aan de hand van een confrontatie tussen twee maestro’s: de rebelse avant-gardist en meest bekende componist van Nederland, Louis Andriessen, en de chef-dirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam, Mariss Jansons. Een halve eeuw geleden zwoer Andriessen dat hij nooit meer voor het symfonieorkest zou schrijven. Maar tegen alle verwachtingen in, en na rijp beraad, doet hij het nu toch. De aanleiding is het jubileumconcert voor 125 jaar Concertgebouworkest en de opdracht is een verjaardagscadeau van het Concertgebouw aan het orkest. In de film volgen we Andriessen en Jansons op de voet en zijn we getuige van de laatste dagen van hun gespannen verstandhouding. Met krap een week repetitietijd voor de wereldpremière moeten ze hun radicaal verschillende opvattingen op één lijn zien te krijgen.


Stream Imperfect Harmony (2014) online in België

Wil je Imperfect Harmony (2014) kijken? Is de film Imperfect Harmony te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Imperfect Harmony kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 5 juni 2014
  • Speelduur 76 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Cobos Films BV
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Composer, Orchestra & Orchestra conductor.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Imperfect Harmony (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Imperfect Harmony (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Imperfect Harmony (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Imperfect Harmony (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.