Cesta ven (2014) poster

Cesta ven 2014

  • 5.7 10 stemmen
  • 103 min
  • Drama

The Way Out vertelt het verhaal van een jong Romani-stel, Zaneta en David, de ouders van de kleine Janicka. Hun pogingen om een ​​fatsoenlijk en waardig leven te leiden stuiten op de ‘sociale valstrik van de Roma’, namelijk racisme, de vooroordelen van de samenleving, uitsluiting van mogelijkheden om juridisch werk te verkrijgen, het gebrek aan noodzakelijke kwalificaties, moeilijke communicatie met ambtenaren, schulden en de ellendige levensomstandigheden die verband houden met de omgeving, levensstijl en traditionele waarden van hun etniciteit. David wil zijn gezin beschermen, zelfs als dit ten koste gaat van het plegen van een misdaad. Maar Zaneta vindt innerlijke kracht om de ongunstige situatie op een andere manier te trotseren.


Stream Cesta ven (2014) online in België

Wil je Cesta ven (2014) kijken? Is de film Cesta ven met Klaudia Dudová te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cesta ven kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Cesta ven (2014) streamen op DocAlliance Films.

Stream Cesta ven (2014) gratis
  • Cesta ven is beschikbaar op DocAlliance Films DocAlliance Films

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 mei 2014
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $740,000
  • Productiebedrijven Moloko Film, Česká televize & Cinéma Defacto
  • Productielanden France & Czech Republic
  • Trefwoorden Roma.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Cesta ven (2014) met Klaudia Dudová is te streamen op DocAlliance Films.

Momenteel kun je Cesta ven (2014) streamen op DocAlliance Films in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Cesta ven (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cesta ven (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cesta ven (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cesta ven (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cesta ven (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.