Pound of Flesh 2015

  • 5.6 225 stemmen
  • 104 min
  • Actie
Trailer afspelen

Deacon, een voormalige black-ops agent, is in China om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn van orgaandiefstal. Op zoek naar zijn nier laat hij een spoor van geweld achter in de donkerste uithoeken van de stad, bordelen, vechtclubs, zwarte markten en landgoederen van miljardairs.


Stream Pound of Flesh (2015) online in België

Wil je Pound of Flesh (2015) kijken? Is de film Pound of Flesh met Jean-Claude Van Damme te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pound of Flesh kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Pound of Flesh (2015) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Pound of Flesh te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pound of Flesh (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Pound of Flesh (2015) gratis
  • Pound of Flesh is beschikbaar op Amazon Prime Video Amazon Prime Video
Stream Gratis met advertenties Pound of Flesh (2015)
  • Pound of Flesh kan je gratis streamen op Rakuten TV Rakuten TV
Koop Pound of Flesh (2015)
  • Pound of Flesh kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Pound of Flesh kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
  • Pound of Flesh kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Pound of Flesh (2015)
  • Pound of Flesh kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Pound of Flesh kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies
  • Pound of Flesh kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Download Pound of Flesh (2015) Nederlandstalige ondertiteling
Pound.of.Flesh.2015.720p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
Pound of Flesh 2015 720p HDRIP x264 AC3 TiTAN Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 mei 2015
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Actie
  • Productie budget $7,500,000
  • Opbrengst $163,080
  • Productiebedrijven Rodin Entertainment, Odyssey Media, Chunqiu Time Culture Co. & Ace Film Company
  • Productielanden Canada

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Pound of Flesh (2015) met Jean-Claude Van Damme is te streamen op Amazon Prime Video. Pound of Flesh (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pound of Flesh (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Pound of Flesh (2015) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Pound of Flesh (2015) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Pound of Flesh (2015) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Pound of Flesh (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pound of Flesh (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pound of Flesh (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pound of Flesh (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pound of Flesh (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pound of Flesh (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pound of Flesh (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Pound of Flesh (2015) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Pound of Flesh (2015) onbeperkt gratis kijken.

Pound of Flesh (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Pound of Flesh (2015) met Jean-Claude Van Damme kopen of huren op Apple TV in België.