Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) poster

Arne Dahl En Midsommarnattsdröm 2015

  • 5.2 5 stemmen
  • Drama TV Film Misdaad

Een reeks brute moorden op Poolse vrouwen die zich in het geheim in Zweden schuilhouden, wordt de nieuwe eerste zaak van het A-team. De slachtoffers blijken kroongetuigen te zijn in een grote rechtszaak tegen de Poolse maffia. Drie van hen zijn binnen een paar dagen vermoord aangetroffen, twee vermist en de hoop is dat ze nog in leven zijn. Rechercheur Kerstin Holm krijgt de leiding wanneer de jacht op een meedogenloze moordenaar en zijn duistere slachtoffer begint.


Stream Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) online in België

Wil je Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) kijken? Is de film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm met Shanti Roney te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Arne Dahl En Midsommarnattsdröm kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 15 februari 2015
  • Genres Drama, TV Film & Misdaad
  • Productiebedrijven Freelance International
  • Productielanden Sweden
  • Trefwoorden Police, Murder & Mafia.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Arne Dahl En Midsommarnattsdröm (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.