Nocturne Six (2014) poster

Nocturne Six 2014

  • 3 2 stemmen
  • 80 min
  • Thriller Horror Sciencefiction

Een prime-time netwerknieuwsmagazine toont controversiële gelekte beelden van een zeer geheim Amerikaans overheidsprogramma genaamd Nocturne Six, dat burgers met buitenzintuiglijke vermogens rekruteert. Deze begaafde, maar toch ongeruste burgers, bekend als 'bewakers', worden op gewetenloze wijze tot het programma gedwongen en worden naar parallelle gebieden van de aarde gestuurd om dreigende aanvallen van gevaarlijke bovennatuurlijke entiteiten te dwarsbomen. Een live onderzoek door de nieuwsshow op de verlaten plek van het Nocturne Six-programma lost snel het onaardse kwaad op waarmee de bewakers te maken kregen tijdens hun verraderlijke missies.


Stream Nocturne Six (2014) online in België

Wil je Nocturne Six (2014) kijken? Is de film Nocturne Six te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nocturne Six kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 26 april 2014
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Thriller, Horror & Sciencefiction
  • Trefwoorden Found footage.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nocturne Six (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nocturne Six (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nocturne Six (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nocturne Six (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nocturne Six (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.