Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) poster

Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker 1987

  • 7 1 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire Historisch Muziek

Het verhaal van Josephine Baker neemt ons mee op een fascinerende tocht door de rassenverhoudingen van de 20e eeuw aan beide zijden van de Atlantische Oceaan, maar leidt niet tot een conclusie, en zwarte meisjes die op zoek zijn naar een rolmodel hebben de neiging hun blik ergens anders te zoeken. Een deel van haar aantrekkingskracht is haar verrassend unieke uiterlijk. Niemand heeft er ooit zo uitgezien of zich zo gedragen. Ze past niet in een zwart stereotype. Ze ziet er ook niet uit als een herkenbare Afro-Amerikaanse soort. Ik heb altijd gehoord dat ze half blank was, maar het lijkt erop dat haar vaderschap onbekend is, en haar tegenstrijdige beweringen over dit onderwerp doen er niet veel toe om ons te verlichten. (We zijn geneigd ons een nogal exotische mix voor te stellen.) Haar afkomst in het scherp gescheiden St. Louis, waar ze getuige zou zijn geweest van een lynchen, lijkt haar niet verbitterd te hebben gemaakt. Misschien had ze te veel te geven.


Stream Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) online in België

Wil je Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) kijken? Is de film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker met Todd Olivier te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) Nederlandstalige ondertiteling
Smallville.S06E05.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-NOGRP Downloaden
Smallville.S06E05.HDTV.XviD-LOL Downloaden
Smallville.S06E05.DVDRip.XviD-WAT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 24 maart 1987
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire, Historisch & Muziek
  • Productiebedrijven Csaky Ltd & Channel 4 Television
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Josephine baker.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Chasing a Rainbow: The Life of Josephine Baker (1987) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.