Како је пропао рокенрол (1989) poster

Како је пропао рокенрол 1989

  • 5.8 15 stemmen
  • 106 min
  • Komedie

Omnibusfilm, bestaande uit drie onafhankelijke delen: in het eerste verhaal wil Koma, een mislukte rocker, zijn producer-vader bewijzen dat nieuw gecomponeerde muziek beter zou kunnen zijn dan de zijne. Hij wordt een mysterieuze gemaskerde folkzanger, bekend als Ninja. In de tweede wordt Dracula gedood... opnieuw. Deze keer sterft hij niet door een houten paal, een zilveren kogel of een kruis. Een blonde vrouw slaagt erin hem zonder de hulp van zonsopgang het eeuwige leven te ontnemen. Het laatste verhaal gaat over Eva en Djuro. Zij is schepper, hij is muzikant. Ze leven in een harmonieuze relatie, maar een liefdesbrief brengt verdeeldheid onder hen.


Stream Како је пропао рокенрол (1989) online in België

Wil je Како је пропао рокенрол (1989) kijken? Is de film Како је пропао рокенрол met Dušan Kojić 'Koja' te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Како је пропао рокенрол kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 7 mei 1989
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Avala Film & Fakultet Dramskih Umetnosti Beograd (FDU)
  • Productielanden Yugoslavia

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Како је пропао рокенрол (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Како је пропао рокенрол (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Како је пропао рокенрол (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Како је пропао рокенрол (1989) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.