Пазачът на мъртвите (2007) poster

Пазачът на мъртвите 2007

  • 6.4 5 stemmen
  • 105 min
  • Drama

Een dertienjarig jongetje, 'de jongen', woont en werkt op een begraafplaats. De begraafplaats is zijn hele leven, en opgroeien met de doden bezorgt hem een ​​obsessie en respect voor de dood. Zijn vrienden zijn van hem afhankelijk: een ongelukkige oude man, een voormalig politiek gevangene die verlangt naar de dood, en visagist voor overledenen, een voormalig kunstenaar die ervan droomt een meesterwerk te schilderen. De oude man probeert zelfmoord te plegen, maar als hij de datum van zijn overlijden verneemt en ziet dat de jongen zijn prachtige plan voor hem heeft uitgekozen, kan hij zijn leven verdragen. Bij de ontmoeting met de mooie Maria geeft 'de jongen' de voormalige kunstenaar een verrassingsdate met haar. Maar wanneer Maria en de kunstenaar dichter bij elkaar komen, realiseert de jongen zich dat zij de dochter is van de oude man. Het jongetje denkt dat de oude man ongelukkig zou sterven als hij van haar bestaan ​​afwist en besluit daarom de waarheid te verbergen.


Stream Пазачът на мъртвите (2007) online in België

Wil je Пазачът на мъртвите (2007) kijken? Is de film Пазачът на мъртвите met Vladimir Georgiev te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Пазачът на мъртвите kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 17 juni 2007
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Adcom & Camera
  • Productielanden Bulgaria
  • Trefwoorden Cemetery, Painter, Old friend, Death of parent, Impossible love, Lost child & Dead enemy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Пазачът на мъртвите (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Пазачът на мъртвите (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Пазачът на мъртвите (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Пазачът на мъртвите (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.