Haven, omzwervingen in de nacht (2004) poster

Haven, omzwervingen in de nacht 2004

  • 72 min
  • Documentaire

Nachtelijk leven in het deels verlaten havengebied van Amsterdam. Regisseur Marjoleine Boonstra ontmoet eenzame wolven, die een teruggetrokken leven leiden in geïmproviseerde schuilplaatsen, en mensen die werken als piloten, nachtwakers of schippers. Volgens een jonge piloot 'was het eigenlijk een droom', 's nachts aan het IJ werken. En zo ziet het eruit: een droomwereld. Tussen de interviews door laat Boonstra haar camera door het gebied glijden, langs de kade, over het water, langs kranen, containers en zeeschepen. Een wereld van lampen, reflecties en schaduwen. In dit landschap van steen en metaal woont en werkt een bijzondere groep individuen. Zo ruimt een Engelse vrouw een onderzeeër op voor een feestje, heeft een vluchteling uit voormalig Joegoslavië een plekje voor zichzelf gecreëerd en moet een nachtwaker ‘ervoor zorgen dat die boot blijft waar hij ligt’. Vreedzame muziek benadrukt de relatieve rust, waarin de geïnterviewden reflecteren op hun leven en de haven.


Stream Haven, omzwervingen in de nacht (2004) online in België

Wil je Haven, omzwervingen in de nacht (2004) kijken? Is de film Haven, omzwervingen in de nacht te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Haven, omzwervingen in de nacht kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 29 november 2004
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Pieter van Huystee Film & TV
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Amsterdam, netherlands & Docks.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Haven, omzwervingen in de nacht (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Haven, omzwervingen in de nacht (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Haven, omzwervingen in de nacht (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.