Tom and Jerry's Greatest Chases, Vol. 2 (2009) poster

Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) 2009

Originele titel: Tom and Jerry's Greatest Chases, Vol. 2

  • 6.5 2 stemmen
  • 100 min
  • Animatie Komedie Familie

Iedereen kent natuurlijk het spelletje kat en muis. En iedereen weet ook dat niemand de kunst van de tekenfilmachtervolging beter verstaat dan Tom en Jerry. Deze razendsnelle collectie met nog eens 14 van hun grappigste confrontaties is een feest voor het hele gezin. Tom wordt woest als een meisje hem babykleertjes aantrekt in Niet voor de poes! Jerry komt niet meer bij van het lachen… maar het lachen vergaat hem snel in het met een Oscar bekroonde Muizenissen als Tom elk kunstje uit het boek ‘Hoe vang ik een muis?’ uitprobeert. Jerry’s kattenprobleem lost zich vanzelf op in De onzichtbare muis nadat hij in een fles onzichtbare inkt valt. En hoe vang je je eten zonder geluid te maken – in elk geval zonder dat buldog Spike wakker wordt? Voor die lastige opgave staat Tom in het Oscar winnende Stilte a.u.b.! Voor wie van de twee je ook kiest, jij wint als je je laat meeslepen door deze tijdloze tekenfilmklassiekers.


Stream Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) online in België

Wil je Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) kijken? Is de film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Dinsdag 16 juni 2009
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Animatie, Komedie & Familie
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tom & Jerry: Beste Achtervolgingen (Deel 2) (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.