패자부활전 (1997) poster

패자부활전 1997

  • 7 2 stemmen
  • 84 min
  • Romantiek

Twee vrienden - Min-gyu, een dierenarts voor wilde dieren, en Eun-hae, een modefotograaf - hebben medelijden met elkaar als ze allebei beseffen dat de persoon van wie ze houden niet langer verliefd op hen is. In woede vernielt Eun-hae de auto van haar vriend; Gefrustreerd breekt Min-gyu een bril en snijdt een spin in stukken. Min-gyu en Eun-hae dringen er bij elkaar op aan kalm te zijn, verder te gaan en het te vergeten. Goed advies, als ze het maar konden aanvaarden. 'Waarom hebben mensen liefde nodig?', vragen deze vrienden elkaar. Kunnen jaloezie, woede en verlangen naar wraak ertoe leiden dat twee afgewezen geliefden omarmen wat ze hebben? Zal iemand dromen van een giraffe?


Stream 패자부활전 (1997) online in België

Wil je 패자부활전 (1997) kijken? Is de film 패자부활전 met 김희선 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 패자부활전 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 15 maart 1997
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Romantiek
  • Productielanden South Korea

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 패자부활전 (1997) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 패자부활전 (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 패자부활전 (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 패자부활전 (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

패자부활전 (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 패자부활전 (1997) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.