영원한 제국 (1995) poster

영원한 제국 1995

  • 6 4 stemmen
  • 126 min
  • Mysterie Drama

Deze film toont de strijd van de Koninklijke Partij en de Oude Partij om politieke macht te verkrijgen. In 1800 stond de Koninklijke Partij erop dat de politieke macht bij de koning zou worden gecentraliseerd, maar de andere partij (de Oude Partij) stond erop dat de politieke macht bij de meerderheid van de ministers zou worden gecentraliseerd. Op een dag kreeg ambtenaar Jang van de koning de opdracht om de archieven van de voormalige koning Yeongjo te arrangeren en te redigeren. Plots sterft Jang. Al snel werd bekend dat Jang door de Oude Partij was vermoord vanwege hun connectie met het boek. Voor dit incident probeerde de koning belangrijke leden van de Oude Partij kwijt te raken, maar de Oude Partij verzet zich tegen de wil van de Koning. Wat stond er in het boek? Wie was betrokken? Waarom? De politieke intriges houden je op het puntje van je stoel.


Stream 영원한 제국 (1995) online in België

Wil je 영원한 제국 (1995) kijken? Is de film 영원한 제국 met 안성기 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 영원한 제국 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 28 januari 1995
  • Speelduur 126 minuten
  • Genres Mysterie & Drama
  • Productiebedrijven Daelim Films
  • Productielanden South Korea
  • Trefwoorden Joseon dynasty.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 영원한 제국 (1995) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 영원한 제국 (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 영원한 제국 (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 영원한 제국 (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

영원한 제국 (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 영원한 제국 (1995) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.