婚活バトルロワイアル (2010) poster

婚活バトルロワイアル 2010

  • 7 1 stemmen
  • 72 min
  • Drama Horror

In 2015 is de Japanse economie ingestort als gevolg van de mondiale recessie. Terwijl de werkloosheidscijfers ruim 35 procent bedragen, plegen jaarlijks 150.000 mensen zelfmoord. In dergelijke omstandigheden schiet een tv-programma, 24-uur Marriage Battle Royale, omhoog naar ongekende populariteit, waarbij mensen voor de camera in brand worden gestoken. Het is het summum van extreme programmering, waarbij vrouwen met schulden spelletjes spelen om met beroemde beroemdheden in het buitenland te trouwen, waarbij de verliezers vernederd worden en de dood riskeren. Hana Shinjo, een voormalig idool, waagt zich wanhopig aan een nieuw leven door zich als deelnemer aan de show aan te melden. Wanneer ze wordt aangenomen, moet ze het opnemen tegen een alleenstaande moeder, een voormalige bedrijfseigenaar, een gastvrouw van een club, een schurk, een middelbare scholiere en een hele reeks harteloze, koelbloedige vrouwen. Een waanzinnige strijd om het leven zelf begint nu.


Stream 婚活バトルロワイアル (2010) online in België

Wil je 婚活バトルロワイアル (2010) kijken? Is de film 婚活バトルロワイアル met Shôko Hamada te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 婚活バトルロワイアル kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 23 juli 2010
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Drama & Horror
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 婚活バトルロワイアル (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 婚活バトルロワイアル (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 婚活バトルロワイアル (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 婚活バトルロワイアル (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.