White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) poster

White Room - Shigematsu Kiyoshi 2006

  • 4 2 stemmen
  • 70 min

Sachiko en Yoshida zijn pasgetrouwd en net verhuisd naar een nieuw gebouwd appartement met volledig witte kamers. Het is redelijk om te verwachten dat ze van hun pasgetrouwde leven zouden genieten, maar Sachiko weigert in te gaan op de seksuele eisen van Yoshida. Op een dag laat Yoshida's junior collega, Kato, hem een ​​video zien. De titel is White Room: Evening Classroom Inspection, en daarin wordt een meisje getoond dat een foto van haar moeder tegen haar dij houdt terwijl ze bezig is met zichzelf te strelen. Maar het verbazingwekkende is dat het een kamer is in hun nieuw gebouwde appartement! Yoshida neemt de video heimelijk mee naar huis, maar Sachiko ziet wat erop staat.


Stream White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) online in België

Wil je White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) kijken? Is de film White Room - Shigematsu Kiyoshi met Koromo Tomosato te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je White Room - Shigematsu Kiyoshi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 30 september 2006
  • Speelduur 70 minuten
  • Productiebedrijven Arcimboldo Y.K.
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. White Room - Shigematsu Kiyoshi (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.