Hiroshima Maiden (1988) poster

Hiroshima Maiden 1988

  • 7 1 stemmen
  • 53 min
  • Familie Drama

'Je moet erover nadenken of ze echt je vrienden zijn', zegt Johnny's vader als Johnny met hem praat over het verdriet dat zijn vrienden hem de laatste tijd bezorgen. De andere jongens hebben niet echt geprobeerd te begrijpen waarom papa het huis van zijn familie openstelde voor Miyeko, een overlevende van de atoombom op Hiroshima. Hoewel ze nog maar korte tijd in Amerika is om een ​​operatie aan haar zwaar gehavende gezicht en arm te ondergaan, onthult haar bezoek hoeveel onwetende en intolerante houdingen er tien jaar na het einde van de oorlog nog steeds bestaan. Maar Johnny, die Miyeko aanvankelijk ook kwalijk neemt, wordt een van haar felste verdedigers nadat hij de moeite heeft genomen om voorbij haar uiterlijk te kijken. Alleen dan kunnen de littekens beginnen te genezen.


Stream Hiroshima Maiden (1988) online in België

Wil je Hiroshima Maiden (1988) kijken? Is de film Hiroshima Maiden met Susan Blakely te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hiroshima Maiden kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 14 mei 1988
  • Speelduur 53 minuten
  • Genres Familie & Drama
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Japan & Atomic bomb.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hiroshima Maiden (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hiroshima Maiden (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hiroshima Maiden (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hiroshima Maiden (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.