Samurai Avenger: The Blind Wolf 2009

  • 4.7 23 stemmen
  • 92 min
  • Thriller Actie
Trailer afspelen

Een blinde man zoekt wraak op de psychopaat die hem zijn gezichtsvermogen ontnam en zijn vrouw en dochter afslachtte. Acht jaar na het bloedbad is de man teruggekeerd naar het woestijnstadje, nu een hoogopgeleide samurai-zwaardvechter, klaar om gerechtigheid te zoeken. Maar hij weet niet dat er zeven huurmoordenaars wachten die zijn ingehuurd door zijn gezworen vijand en die de premie op zijn hoofd willen. Deze bloedige moderne fabel speelt zich af in het niets en in geen tijd en is een new-age hybride actiefilm met een klassieke samurai-essentie en een spaghettiwestern-sfeer. Dit is: 'Sushi Western!'


Stream Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) online in België

Wil je Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) kijken? Is de film Samurai Avenger: The Blind Wolf met Domiziano Arcangeli te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Samurai Avenger: The Blind Wolf kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 februari 2009
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Thriller & Actie
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Samurai.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.