Monster High: Boo York, Boo York 2015

  • 7.6 165 stemmen
  • 72 min
  • Animatie Familie Muziek
Trailer afspelen

De Monster High ghouls zijn onderweg naar Boo York! Cleo de Nile is uitgenodigd voor een chique gala om de terugkeer van een magische komeet te vieren en natuurlijk neemt zij haar ghoul vrienden mee. Hun reisje is niet alleen maar plezier maken en Boo York bekijken, Nefera, Cleo’s zus, gebruikt de komeet om haar eigen spookplannen uit te voeren. Kunnen de monsters het mysterie van de komeet op tijd ontrafelen om Nefera te stoppen?


Stream Monster High: Boo York, Boo York (2015) online in België

Wil je Monster High: Boo York, Boo York (2015) kijken? Is de film Monster High: Boo York, Boo York met Salli Saffioti te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Monster High: Boo York, Boo York kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Monster High: Boo York, Boo York te kopen op Google Play Movies & Rakuten TV.

Koop Monster High: Boo York, Boo York (2015)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 19 oktober 2015
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Animatie, Familie & Muziek
  • Productiebedrijven Mattel Playground Productions, Mattel & Nerd Corps Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Monster High: Boo York, Boo York (2015) is te koop op Google Play Movies & Rakuten TV.

De film Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Monster High: Boo York, Boo York (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Monster High: Boo York, Boo York (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Monster High: Boo York, Boo York (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Monster High: Boo York, Boo York (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.