The Day They Dropped The Bomb (2015) poster

The Day They Dropped The Bomb 2015

  • 6 1 stemmen
  • 55 min
  • Documentaire Historisch Oorlog

Op 6 augustus 1945 liet één vliegtuig één bom vallen op de Japanse stad Hiroshima. In een oogwenk werd de stad verwoest en waren 80.000 mensen dood. Maar het laten vallen van de atoombom luidde ook het nucleaire tijdperk in, waardoor ons leven vorm kreeg en de wereld voor altijd veranderde. Voor deze film hebben we mensen opgespoord die de bom hebben gemaakt, mensen die de bom hebben laten vallen, en mensen die zich in Hiroshima bevonden – sommigen minder dan een halve mijl van Ground Zero – toen de bom op hun stad viel. Veel van de getuigen zijn in de negentig en dit zal de laatste keer zijn dat zij hun bijzondere verhalen kunnen vertellen. The Day They Dropped The Bomb wordt verteld aan de hand van herinneringen van getuigen, zeldzaam archieffilmpje en destijds gemaakte foto's. De documentaire wordt volgend jaar ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Hiroshima uitgezonden door ITV en in Amerika door het Smithsonian Channel.


Stream The Day They Dropped The Bomb (2015) online in België

Wil je The Day They Dropped The Bomb (2015) kijken? Is de film The Day They Dropped The Bomb met Dominic West te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Day They Dropped The Bomb kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 29 juli 2015
  • Speelduur 55 minuten
  • Genres Documentaire, Historisch & Oorlog
  • Productiebedrijven ITV
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden World war ii, Hiroshima, japan, Nuclear bomb, Historical event & Nagasaki.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Day They Dropped The Bomb (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Day They Dropped The Bomb (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Day They Dropped The Bomb (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Day They Dropped The Bomb (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.