Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) poster

Prawdziwy koniec wielkiej wojny 1957

  • 8.6 4 stemmen
  • 85 min
  • Drama

Róża trouwt met een veelbelovende jonge architect, Juliusz. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en binnen enkele weken wordt Juliusz naar een concentratiekamp gedeporteerd. Maanden en jaren gaan voorbij, totdat Róża alle hoop op een terugkeer van haar man laat varen. Ze ontmoet een andere man, wordt er verliefd op, en probeert haar leven weer op de rails te krijgen, maar op een dag keert Juliusz onverwacht terug - een verbrijzelde, slechts een geest van zijn vroegere zelf, lichamelijk kreupel en gekweld door herinneringen aan de kampen. Eerst uit plicht en dan uit medelijden begint Róża voor hem te zorgen, maar haar gevoelens veranderen langzaam in een soort afkeer.


Stream Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) online in België

Wil je Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) kijken? Is de film Prawdziwy koniec wielkiej wojny met Lucyna Winnicka te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Prawdziwy koniec wielkiej wojny kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 10 oktober 1957
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Zespół Filmowy Kadr
  • Productielanden Poland
  • Trefwoorden Holocaust (shoah) survivor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.