The Romance of Celluloid (1937) poster

The Romance of Celluloid 1937

  • 7 2 stemmen
  • 10 min
  • Documentaire

Verschillende aspecten achter de schermen van het filmmaken worden gepresenteerd, wat resulteert in het plezier dat de film die naar de bioscoop gaat, oplevert. Zij omvatten: de productie van celluloid, ook wel filmmateriaal genoemd, waarvan de materialen die bij de productie worden gebruikt onder meer katoen en zilver zijn; bouwploegen die sets bouwen, waaronder sets die eruit zien als steden, dorpen en dorpen over de hele wereld; een bezoek aan Jack Dawn die het proces van het maken van een make-upontwerp demonstreert; het schermtestproces, waar menig hoopvolle acteur zijn/haar start krijgt; het werk van de openhartige cameraman, de nieuwsgierige blikken achter de filmcamera; een bezoek aan Adrian, die de kleding ontwerpt die door veel van de sterren op het scherm wordt gedragen; en een bezoek aan Herbert Stothart terwijl hij zijn partituur voor Conquest (1937) dirigeert.


Stream The Romance of Celluloid (1937) online in België

Wil je The Romance of Celluloid (1937) kijken? Is de film The Romance of Celluloid met Jack Dawn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Romance of Celluloid kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 augustus 1937
  • Speelduur 10 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Promotional & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Romance of Celluloid (1937) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Romance of Celluloid (1937) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Romance of Celluloid (1937) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Romance of Celluloid (1937) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.