青鬼 THE ANIMATION (2017) poster

青鬼 THE ANIMATION 2017

  • 5 13 stemmen
  • 60 min
  • Horror Animatie

Gebaseerd op het horrorspel Ao Oni. Vijf leden van de culturele antropologieclub proberen ideeën te bedenken voor het cultuurfestival van de school, wanneer ze een verzameling volksverhalen aantreffen die een student veertig jaar geleden in hun club heeft verzameld.Beseffen ze dat de mysterieuze Bellflower Oni die in de volksverhalen voorkomt de basis kan zijn voor het populaire gratis spel Ao Oni, en besluiten daar hun thema van te maken. Ze slagen erin contact te maken met de auteur van het Ao Oni-spel, maar hij sterft kort daarna op mysterieuze wijze. De clubleden worden achterdochtig na de dood van de auteur en gaan op onderzoek uit, maar stuiten een geheime ondergrondse gevangenis in de school. Een nieuwe tragedie van de Ao Oni staat op het punt te beginnen.


Stream 青鬼 THE ANIMATION (2017) online in België

Wil je 青鬼 THE ANIMATION (2017) kijken? Is de film 青鬼 THE ANIMATION met 森嶋秀太 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 青鬼 THE ANIMATION kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je 青鬼 THE ANIMATION (2017) streamen op Crunchyroll.

Stream 青鬼 THE ANIMATION (2017) gratis
  • 青鬼 THE ANIMATION is beschikbaar op Crunchyroll Crunchyroll

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 11 februari 2017
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Horror & Animatie
  • Productiebedrijven Studio Deen & DAX Production
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Game & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 青鬼 THE ANIMATION (2017) met 森嶋秀太 is te streamen op Crunchyroll.

Momenteel kun je 青鬼 THE ANIMATION (2017) streamen op Crunchyroll in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film 青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 青鬼 THE ANIMATION (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 青鬼 THE ANIMATION (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 青鬼 THE ANIMATION (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 青鬼 THE ANIMATION (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.